Mer på temat gott och enkelt!
Balsamvinägerfilé
4 port
500 g fläskfilé
200 g färska champinjoner
1 liten gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1 tsk rosmarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
4 dl köttbuljong
2-3 msk balsamvinäger
2 msk hackad persilja
2 tsk arrowrot
Skär köttet i skivor. Dela champinjonerna och hacka löken. Bryn köttet i oljan och lägg i en traktörpanna. Fräs champinjoner och lök. Lägg över i grytan.
Krydda med rosmarin, salt och peppar. Häll på buljong och balsamvinäger. Låt grytan koka i 5 min. Rör ner persilja och arrowroten utrörd i lite kallt vatten. Låt grytan koka upp.
Servera med kokt ris och broccoli.
Energi 195 kcal (K 9% / P 57% / F 34%)
Kolhydrater 4 g / Protein 28 g / Fett 7 g varav mättat 1,8 g
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar