God och nyttig snabbmat, klart på en kvart! Kul att se att det är några som tittar in här trots att jag inte uppdaterar så flitigt.
Laxwok
2 port
300 g laxfilé
1 morot
1 liten gul paprika
1 röd lök
50 g sockerärtor
½ msk rapsolja
½ dl kinesisk soja
½ dl vatten
½ krm cayennepeppar
1 msk riven ingefära
Strimla grönsakerna och tärna laxen. Woka morot, paprika, lök och lax i rapsolja 3-4 minuter. Tillsätt sockerärtorna och därefter soja, vatten, cayenne och ingefära. Låt puttra ett par minuter tills laxen är genomstekt. Servera med bulgur, ris eller nudlar
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hejsan !
SvaraRaderaKom på att inte behöver jag läsa mig till det,wokgrönsaker har jag o.lax i tärningar.
Inga sockerärtor, men det gör inget. vet att det är vattenkastanjer i wokgrönsakerna.
Prövar väl.
Vet inte om Din blogg är i produktion
Tänk om alla som gick in och läste min satte en liten kråka, nu gör jag det.Har lagt ner två bloggar, för att jag dels inte har något att skriva om och den andra för ointresset.
Tjingeling från Mi